Lenjerie-creponata-Twist

7 motive sa alegi lenjerii creponate pentru pat

Lenjeria de pat are un rol esential in obtinerea confortului atat de dorit. Pe langa o saltea de calitate este important ca asternuturile, cele cu care intram in contact cand ne asezam in pat, sa fie placute la atingere.

Desi suntem tentati sa alegem lenjeria in functie de model ar trebui sa stim ca de calitatea fibrelor din care o tesatura este fabricata depinde calitatea acesteia. Asa ca ar fi de preferat sa stim care sunt proprietatile caracteristice fiecarui tip de fibra in parte pentru a sti ce asteptari sa avem de la acestea. Sau, mai bine zis, sa stim daca ceea ce ofera o anumita tesatura coincide cu asteptarile noastre.

Motivele pentru care ar trebui sa optezi pentru lenjerii creponate nu sunt putine. Lenjeriile creponate sunt confectionate din fibre natural de bumbac 100%, un material excelent calitativ. Iata, in cele ce urmeaza, cateva caracteristici ale acestui tip de lenjerii care pot cantari in luarea deciziei.

1.Sunt placute la atingere

Bumbacul este un material moale, astfel ca si lenjeriile confectionate din aceasta fibra naturala sunt delicate si sunt o adevarata incantare la atingere.

2.Sunt foarte rezistente

Desi piata actuala ofera si alte alternative un lucru e cert: niciun alt material nu va fi la fel de popular precum bumbacul. Si este de inteles, atata vreme cat o lenjerie creponata are o durata de viata mai mare. Investitia intr-o astfel de lenjerie este una pe termen lung si te vei bucura multa vreme de ea.

3.Isi mentin culoarea

Daca unele lenjerii sunt frumoase atunci cand le achizitionezi si dupa cateva spalari isi pierd culoarea si farmecul nu este cazul sa iti faci griji atunci cand cumperi o lenjerie creponata. Datorita bumbacului din care din care sunt confectionate au proprietatea de a-si mentine culoarea pentru multa vreme.

4.Permit circulatia aerului

Fiind vorba despre o fibra naturala 100% o caracteristica importanta este faptul ca materialul permite o circulatie corespunzatoare a aerului.

5.Sunt hipoalergenice

Gratie caracteristicii de a fi rezistent la praf si acarieni, bumbacul este o fibra prietenoasa chiar si cu persoanele mai sensibile. Asa ca oricine poate dormi in siguranta pe o lenjerie creponata.

6.Sunt foarte atragatoare

Cum bumbacul este o fibra cu care se poate lucra usor si imprimeurile pot fi variate. Adauga si culoarea intensa si rezistenta si ai exact ce iti doresti din punct de vedere estetic de la o lenjerie.

7.Sunt usor de intretinut

Lenjeriile creponate nu sunt pretentioase in ceea ce priveste intretinerea. Se pot spala atat manual, cat si la masina de spalat, atat la temperature scazute, cat si mai ridicate(pentru sterilizare). Culorile rezista la spalari repetate.

Alege cu incredere lenjerii creponate pentru un somn de calitate. Descopera oferta noastra de lenjerii creponate Dormisete si alege ce ti se potriveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *