Motive sa iti schimbi perna veche cu o perna memory foam

Prea moale. Prea tare. Cu denivelari pe care gatul le resimte. Da, ai ghicit, este vorba despre perna noastra cea de toate noptile. Poate nu i-ai acordat prea mare atentie pana acum, dar ai face bine sa remediezi problema, perna este unul dintre elementele de care depinde calitatea somnului tau. Ai incercat pana acum perne memory foam?

Daca o buna parte a organismului tau este asezata pe saltea, capul si zona cervicala (parte a coloanei vertebrale) au ca suport in timpul somnului perna. De aceea, pentru o buna sustinere a intregii coloane, este important nu doar tipul de saltea aleasa, ci si perna. Tocmai de aceea recomandarea noastra este o perna anatomica de tip memory foam.

perna-memory-foam

Ce este o perna memory foam?

Este vorba de o perna umpluta cu 100% poliuretan vascoelastic(asa numitul memory foam, “spuma cu memorie”). Magazinul Noapte-Buna.ro va propune perne memory foam din poliuretan vascoelastic cu o densitate de 45kg/mc si urmatoarele dimensiuni : lungime 72 cm, latime 42 cm, grosime 14 cm.

Care sunt avantajele utilizarii unei perne memory foam?

Poate nu esti prea hotarat sa faci o schimbare, desi somnul nu iti este odihnitor. Daca ai nevoie de argumente care sa te convinga sa iti schimbi chiar astazi perna veche cu una memory foam, iata-le:

  1. Pernele memory foam sunt perne anatomice ce ofera o buna sustinere a coloanei vertebrale, oferind relaxarea de care ai nevoie pentru un somn de calitate. Vei constata o diminuare majora sau chiar eliminarea durerilor zonei cervical a coloanei, precum si a umerilor.
  2. Pernele memory foam sunt recomandate oricarei pozitii in care preferi sa dormiti. Gratie materialului memory foam isi va recapata forma initiala in cateva secunde.
  3. Umplutura 100% poliuretan vascoelastic este sensibila atat la caldura, cat si la presiunea exercitata de corpul tau, oferind astfel maximul de relaxare si confort.
  4. Pozitia capului in timpul somnului este responsabila de sforaitul atat de neplacut pentru partnerul de viata. S-a constatat ca utilizare unei perne memory foam reduce semnificativ sforaitul in timpul noptii.
  5. Aceste perne vin insotite de huse detasabile, din bumbac 100% , prietenoase cu pielea ta si foarte igienice.

Iata doar cateva dintre motivele pentru care merita sa invetesti intr-o perna memory foam. Va fi o investitie pentru un somn odihnitor, o investitie pentru nopti bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *