Vacanta – odihna si incarcarea bateriilor

Desi nu a trecut mult timp de la vacanta de sarbatori, deja ne gandim la urmatoarea perioada in care ne vom putea odihni si relaxa. Pentru ca, in definitiv, asta inseamna vacanta: odihna si incarcarea bateriilor pentru a putea face fata tuturor provocarilor cotidiene.

Tu ce astepti de la o vacanta? Indiferent ca mergi la plaja vara sau la ski iarna, este un aspect comun tuturor vacantelor: confortul. Dupa o zi in care ai profitat la maxim de fiecare clipa ajungi in camera de hotel sau la pensiune si tot ce iti doresti este un dus relaxant si un somn bun. Am zis somn bun? Aici ai doua posibilitati: fie patul hotelului te intampina cu o saltea prietenoasa, fie dimpotriva, te vei chinui intr-un pat neprimitor.

Saltea Clasic-Fresh-Memory
Saltea Clasic-Fresh-Memory

De obicei patul de la hotel este foarte confortabil si iti spui ca ti-ar placea asa ceva si la tine acasa. Activitatile de peste zi si salteaua de buna calitate te ajuta sa ai o noapte buna. De cate ori te-ai intrebat ce tip de saltea foloseste hotelul respectiv? Sa fie una dintre acele saltele ortopedice , saltele semiortopedice ori saltele memory foam? Ai auzit de ele, dar nu ai fost pana acum curios sa afli mai multe detalii despre ele? Cu siguranta dupa noptile grozave de la hotel o vei face! Vei dori sa aduci confortul unui hotel luxos in propriul tau dormitor.

Un hotel sau o pensiune care isi respecta clientii va investi negresit in confortul acestora. Iar acest lucru presupune alegerea atenta a fiecarui detaliu, astfel incat rezultatul final sa fie cel scontat: multumirea clientilor. De ce conteaza ce saltele alege un hotel? Foarte simplu: un client multumit va reveni si va recomanda negresit locatia si cunoscutilor sai. Deci o putem numi o investitie mai mult decat benefica pentru hotelieri. Bineinteles ca exista si exceptii, insa luand in calcul pretul unei saltele de calitate si durata de viata, garantat hotelierul iese in avantaj!

Daca intr-o locuinta e mai usor de ales o saltea, intr-un hotel lucurile stau diferit. Clientii au nevoi diferite si nu este tocmai o misiune usoara sa impaci toate gusturile acestora. Dar oferta actuala a producatorilor si distribuitorilor de saltele este una generoasa, asa ca exista variante.

Tu ce experiente ai avut in ultimele vacante? Te-ai odihnit bine si ai beneficiat de confortul dorit?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *