Scapa de durerile de spate cu salteaua potrivita

Putine persoane se  pot lauda in vremurile in care traim cu lipsa durerilor. Unele dintre cele mai neplacute dureri sunt cele de spate, care sunt si destul de des intalnite. Se pare ca peste 80% dintre adulti au avut macar o data dureri de spate. Exista chiar oameni in viata carora durerile au devenit o constanta.

Uneori cautam cauzele durerii departe, dar nu acordam importanta cuvenita detaliilor. Te-ai gandit vreodata ca poate dormi pe salteaua nepotrivita? Dormitul pe o saltea nepotrivita poate cauza sau chiar agrava durerile de spate. Pozitia corpului in timpul somnului este foarte importanta.

O saltea de proasta calitate nu ofera suportul necesar corpului in timpul somnului, duce la o pozitie incorecta si supune organismul la traume din care iau nastere durerile de spate resimtite inca de la trezire. Cand alegi o saltea nepotrivita, renunti la confortul pe care somnul ar trebui sa il aduca .

Si atunci, care ar fi cea mai buna saltea pentru evitarea unor astfel de situatii? Saltelele anatomice sunt o optiune de care ar trebui sa tii cont. Unele dintre cele mai cautate saltele anatomice sunt cele de tip Latex sau cele cu arcuri independente.

Previ saltea anatomica
Previ saltea anatomica

Cum te ajuta salteaua anatomica sa scapi de durerile de spate?

  • Se adapteaza anatomiei utilizatorului, indiferent de pozitia de somn a acestuia
  • Asigura un suport corect al coloanei vertebrale, ferind-o de traume
  • Latexul este un material foarte durabil, ceea ce garanteaza ca salteaua isi va pastra fermitatea si va putea asigura suportul potrivit
  • Saltelele anatomice cu arcuri independente sunt mult mai elastice, astfel ca o persoana resimte mult mai putin din miscarile celeilalte persoane.
  • Ajuta la relaxarea completa a muschilor si implicit la o circulatie mai buna. Aceasta detensionare diminueaza considerabil durerile de spate sau le poate preveni

Asadar, solutia optima pentru un somn relaxant si fara riscuri pentru coloana de spate il constituie saltelele anatomice. Este important sa discutati cu reprezentantii magazinului de saltele sau chiar sa le testati pentru a va da seama care este salteaua potrivita nevoilor proprii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *